Insecten vervelend?

geen last meer van insecten

Insecten kunnen het je zomers soms knap lastig maken. Al heb je horren en doe je er alles aan om ze buiten te sluiten.
’s Nachts word je ‘opgegeten’ door de muggen. Overdag moet je weer op je hoede zijn voor wespen, bijen en horzels die plotseling hun vlijmscherpe angel in je huid steken. Insectenbeten en –steken kunnen een hevige jeuk veroorzaken .

Waarom bijten of steken ze?

De Hollandse mug bijt je niet voor de lol. In je bloed zitten voedingsstoffen die nodig zijn om de eitjes te kunnen laten rijpen. Het zijn dan ook de vrouwtjesmuggen die als de grootste lastpakken beschouwd kunnen worden. Bijen, wespen en horzels steken meestal uit zelfverdediging. Ze vallen je pas aan wanneer je een slaande beweging naar ze maakt.

Houdt insecten op afstand met picadura Spray

Picadura Huidspray is een biologisch middel voor op je huid, dat rechtstreeks gebruikt kan worden op de huid of eventueel in je omgeving, kussen, kleding etc. Het bevat raapolie, goudsbloem, jojoba, tarwekiem, menthol, lavendel, kruidnagel, eucalyptus, tea tree en pepermunt. De geur heeft een afstotende werking op insecten. Ze mijden instinctief de plek of de omgeving waar je de spray gebruikt hebt. Je hoeft daardoor overdag minder op je hoede te zijn en kun je ’s nachts rustig slapen. Deze spray is tevens antiseptisch en de natuurlijke bestanddelen zijn eveneens voedend en beschermend voor de huid.

Gebruik:

Picadura Huidspray. Wanneer nodig en voor het slapen aanbrengen op je armen en benen met enkele sprays. Picadura Huidspray is zuinig in gebruik en volledig natuurlijk.

Ben je toch gestoken of gebeten dan is het tijd voor de

Picadura Roller, verlicht pijn en jeuk na een beet/steek

De picadura Roller bevat de etherische oliën van tea tree, citroen en eucalyptus. Door toevoeging van menthol heeft dit product direct een verkoelende werking bij insectenbeten en/of steken. Dit verzacht snel bij pijn en jeuk. Daardoor blijf je niet krabben of wrijven, zodat je huid zich sneller kan herstellen van de beet of de steek. Picadura is uitermate geschikt voor kinderen omdat het niet prikt bij het aanbrengen. Kinderen krabben daarna ook minder omdat de jeuk meteen afneemt. Dit voorkomt weer infecties. Picadura Insectenroller neutraliseert de gifstoffen en heeft een diepzuiverende werking op de huid. De roller zorgt ervoor, dat Picadura snel, gemakkelijk en hygiënisch opgebracht kan worden. Helpt ook bij tekenbeten, kwallenbeten, vlooienbeten, wespensteken en na aanraking met brandnetels.

Gebruik

Picadura Insectroller zo snel mogelijk na de steek of beet op de aangetaste huid aanbrengen. Je brengt Picadura met de handige roller rechtstreeks aan. Voorzichtigheid rond de ogen geboden. Lees voor gebruik de bijgesloten aanwijzingen.

http://www.wellnessessential.nl/picadura

Plaats een reactie