Lage weerstand

Echina voor meer weerstand
Echina voor een gezonde mond met een frisse adem!

Je mond is een kwetsbaar orgaan. Je mond is toegankelijk voor allerlei ongunstige virussen en bacteriën. Er kunnen dan ook heel wat problemen optreden in de mond- en keelholte. Heb je last een van de volgende invloeden: aften, angina, koortslip, bloedend tandvlees, slechte adem, pijnlijke tong, ontstoken mondhoeken of ontstekingen van de mond en keelholte? Met de Echina producten kun je uiteenlopende klachten in en om de mond heel gericht bestrijden. Leuke dingen in het leven, zoals eten, praten, lachen hoeven dan geen probleem te zijn. Aromed Echina is een unieke formule en verbetert de conditie van je tandvlees, verhelpt lip- en mondblaasjes en zorgt bovendien voor meer weerstand.

Echina mondhygiëne

Echina mondhygiëne bevat echinacea, pepermunt, salie, tea tree en kruidnagel. Met het dopkwastje kan deze combinatie van etherische oliën direct op het probleemgebied worden aangestipt. Dit helpt bijvoorbeeld bij de verzorging van lipblaasjes, tongblaasjes en rode of witte plekjes in de mondholte. Echina mondhygiëne is dubbelactief omdat het enerzijds het immuunsysteem van de mondholte activeert en anderzijds ontsmettend, pijnstillend en bacterie- en schimmeldodend is.

Echina mondspray
Om minder vatbaar te zijn voor allerlei invloeden van buitenaf, is een goede mondhygiëne van groot belang. Echina mondspray bevat echinacea, pepermunt, salie, tea tree en kruidnagel. Deze combinatie van etherische oliën verfrissen de mond en zijn verlichtend bij uiteenlopende klachten in en om de mond en in de keelholte. Echina mondspray zuivert de mondholte, stimuleert het immuunsysteem en houdt het tandvlees in een goede conditie. Het helpt bij de verzorging van lipblaasjes en rode of witte plekjes in de mondholte. Altijd handig om bij je te hebben.

De echina producten zijn verkrijgbaar via de website www.wellnessessential.nl/echina

meer producten van Aromed

Plaats een reactie